Teljes képzési csomag

A teljes természetgyógyász képzési programunk egy csomagban. Tartalmazza az egészségügyi alapismeretek, a természetgyógyászati alapismeretek és a természetgyógyász életmódtábor alapképzéseket, valamint az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, az akupresszőr, az alternatív fizioterapeuta, a fitoterapeuta, a kineziológus (One Brain) és a fülakupunktúrás addiktológus szakmai képzéseket.

A 60 órás egészségügyi alapismeretek és a 60 órás természetgyógyászati alapismeretek képzések online elméleti konzultáció formájában kerülnek megtartásra Zoom alkalmazás használatával 4 héten keresztül minden héten hétfőn, szerdán és pénteken 16 órától 20 óráig. Az 5 napos bentlakásos természetgyógyász életmódtábor helyszíne Poroszló és 40 óra gyakorlati kontaktórás foglalkozást tartalmaz, minden nap 9 órától 17 óráig a képzési naptár szerint. A képzés díja az életmódtábor szállásának díját tartalmazza. 

A szakmai képzéseknek két része van. Az összesen 172 órás online elméleti oktatás Zoom alkalmazás használatával történik. Az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzésnek 5 napos (40 órás), az akupresszőr képzésnek 3 napos (24 órás), az alternatív fizioterapeuta képzésnek 2 napos (16 órás), a fitoterapeura képzésnek 2 napos (16 órás), a kineziológus (One Brain) képzésnek 9 napos (72 órás), a  fülakupunktúrás addiktológus képzésnek pedig 4 napos (32 órás) gyakorlati része van, amelyek helyszíne Budapest, Poroszló vagy Tiszafüred a képzési naptár szerint (a jelentkezésnél kiválasztható). Igény esetén számos szálláshely elérhető. A szakmai képzéseken a szállás és étkezés költségét a képzés díja nem tartalmazza.

A képzés ideje a választott időpontok függvényében változó, a képzési naptár szerint. A képzés 292 óra elméleti és 240 óra gyakorlati foglalkozást tartalmaz (ez összesen 532 óra).

A képzés díja 710.613 forint, amely 7% kedvezményt tartalmaz.

A képzés díja a tankönyvek árát és a vizsgák díját nem tartalmazza (kivéve a kineziológus képzés tankönyveit). A vizsgákat az Országos Kórházi Főigazgatóság szervezi. A vizsgára a résztvevőink önállóan tudnak a hatóságnál jelentkezni a dokumentumtárból letölthető jelentkezési lappal. A jelentkezéshez mellékelni kell az általunk kiállított adatlapot és a vizsgadíj átutalását igazoló banki bizonylatot. Igény esetén a jelentkezésben segítünk.

A képzések tananyagegységei:
Megtalálhatóak az egészségügyi alapismeretek képzés, a természetgyógyászati alapismeretek képzés, a természetgyógyász életmódtábor, az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés, az akupresszőr képzés, az alternatív fizioterapeuta képzés, a fitoterapeuta képzés, a kineziológus (One Brain) képzés és a fülakupunktúrás addiktológus képzés leírásában.

A vizsgákra jelentkezés előfeltétele:
- középiskolai végzettség (gimnázium, szakgimnázium)
- az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta vizsgára jelentkezéskor az igazolt szakmai gyakorlat (2 hét orvos-természetgyógyászati rendelőben, 1 hét hagyományos kínai orvosi rendelőben vagy akupunktúrás orvosi rendelőben, 2 hét gyógytornász mellett és 50 óra valamely alternatív mozgás- és masszázsterapeuta mellett)
- az akupresszőr vizsgára jelentkezéskor az igazolt szakmai gyakorlat (2 hét orvos-természetgyógyászati rendelőben, 1 hét távolkeleti mozgásoktató mellett és 2 hét hagyományos kínai orvosi rendelőben, vagy akupunktúrás orvosi rendelőben)

A képzések ajánlott tankönyvei: 
Egészségügyi alapismeretek (Tananyag a természetgyógyászati képzéshez) - szerző: Demeter Józsefné, kiadás éve: 2017, ára: 12.980 Ft,
Egészségügyi alapismeretek gyakorló feladatai - kiadás éve: 2018, ára: 3.980 Ft,
Természetgyógyászati alapismeretek (Tananyag a középfokú természetgyógyászati vizsgára készülőknek (2., javított kiadás)) - szerző: Tamasi József – Sárai Gábor, kiadás éve: 2017, ára: 14.980 Ft,
Természetgyógyászati alapismeretek gyakorló feladatai - kiadás éve: 2016, ára: 3.980 Ft,
Alternatív mozgás- és masszázsterápia - szerző: Sárai Gábor, kiadás éve: 2008, ára: 2.923 Ft,
A Test és Fülakupresszúra tankönyve - szerző: Dr Eőry Ajándok, kiadás éve: 2014, ára: 5.500 Ft,
Akupresszúra a családban - szerző: Dr. Bittó Gyula, kiadás éve: 2011, ára: 2.940 Ft,
Fizioterápia - szerző: Csermely Miklós, kiadás éve: 2009,
Gyógyfürdőzés és egyéb fizioterápiás gyógymódok - szerző: Dr. Bender Tamás, kiadás éve: 2008, ára: 1.585 Ft,
Víz a gyógyászatban - szerző: Sandra Sándor és Oláh Csaba Zsolt, kiadás éve: 2018, ára: 4.500 Ft,
Fitoterápia - szerző: Mester Ildikó, kiadás éve: 2010, ingyenesen letölthető: innen vagy a dokumentumtárból,
Gyógynövények hatásai és energetikája - szerző: Dr. Joós Károly, kiadás éve: 2019, ingyenesen letölthető: innen vagy a dokumentumtárból,
Szemelvények a fitofarmakológia és fitoterápia tárgyköréből - szerző: Dr. Juhász Béla, kiadás éve: 2011, ingyenesen letölthető: innen vagy a dokumentumtárból,
Természetes házipatika - szerző: Stacey Dugliss-Wesselman, kiadás éve: 2014, ára: 2.490 Ft,
Fülakupunktúrás addiktológia - szerző: Dr. Széchenyi lstván, kiadás éve: 2014, ára: 3.990 Ft.
A fitoterapeuta vizsgához szükséges gyógynövények képei a dokumentumtárban elérhetőek.
A képzés saját jegyzetei, amelyek a tanfolyam során személyesen kerülnek átadásra. A képzés díja a tankönyvek árát tartalmazza.

A képzések oktatói:
Aradi Ágnes, Varga Sándor, Jakab Éva, Dr. Bittó Gyula, Szeferinusz Attila és egyéb meghívott oktatók (bővebb információ).

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A csomag kedvezményes ára részletekben nem megfizethető. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A képzéseink online konzultációs foglalkozásain készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek és öt évig visszanézhetőek. A tanfolyam személyes részvételű foglalkozásain videofelvételek nem készülnek. A képzéseink öt éven belül korlátlan számban ingyenesen ismételhetőek. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött.

Képzési program:
Megtalálhatók az egészségügyi alapismeretek képzés, a természetgyógyászati alapismeretek képzés, a természetgyógyász életmódtábor, az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés, az akupresszőr képzés, az alternatív fizioterapeuta képzésa fitoterapeuta képzés, a kineziológus (One Brain) képzés és a fülakupunktúrás addiktológus képzés leírásában. 

Az egészségügyi alapmodul szakmai tartalma

A természetgyógyászati alapmodul szakmai tartalma

Az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés szakmai tartalma

Az akupresszőr képzés  szakmai tartalma

Az alternatív fizioterapeuta képzés szakmai tartalma

A fitoterapeuta képzés  szakmai tartalma

A fülakupunktúrás addiktológus képzés  szakmai tartalma

A kineziológus (One Brain) képzés szakmai tartalma

Az egészségügyi alapmodul dokumentumai

A természetgyógyászati alapmodul dokumentumai

Az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés dokumentumai

Az akupresszőr képzés dokumentumai

Az alternatív fizioterapeuta képzés dokumentumai

A fitoterapeuta képzés dokumentumai

A fülakupunktúrás addiktológus képzés dokumentumai

A kineziológus (One Brain) képzés dokumentumai

Jelentkezés egészségügyi alapismeretek, természetgyógyászati alapismeretek, alternatív mozgás és masszázsterapeuta, akupresszőr, alternatív fizioterapeuta, fitoterapeuta, kineziológus (One Brain) és a fülakupunktúrás addiktológus vizsgára felkészítő képzésekre, valamint természetgyógyász életmódtáborra


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.