Teljes képzési csomag

Mind a tíz természetgyógyász szakmai képzés egy csomagban. A csomag tartalmazza az egészségügyi alapismeretek, a természetgyógyászati alapismeretek alapképzéseket és egy természetgyógyász életmódtábort, valamint az akupresszőr, az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, az életmód-tanácsadó és terapeuta, a reflexológus, az alternatív fizioterapeuta, a bioenergetikus, a fitoterapeuta, a fülakupunktúrás addiktológus, a kineziológus (One Brain) és a szemtréner szakmai képzéseket.

A jelentkezési lapon ki kell választani az egészségügyi alapismeretek képzésta természetgyógyászati alapismeretek képzést, egy természetgyógyász életmódtábort, valamint a szakmai képzéseket.

A 65 órás egészségügyi alapismeretek és a 65 órás természetgyógyászati alapismeretek képzések online elméleti konzultáció formájában kerülnek megtartásra Zoom alkalmazás használatával hétfőn, szerdán és pénteken (valamint egy-egy alkalommal szombaton) 16 órától 20 óráig. Az 5 napos bentlakásos természetgyógyász életmódtábor helyszíne: 3388 Poroszló, Rákóczi út 25. A képzés 40 óra személyes gyakorlati foglalkozást tartalmaz, első nap 10-17 óráig, második-negyedik napon 8-17 óráig, utolsó nap pedig 8-14 óráig a képzési naptár szerint. A képzés díja az életmódtábor szállásának díját és az étkezés költségét tartalmazza.

A szakmai képzéseknek két része van. Az összesen 320 órás online elméleti oktatás Zoom alkalmazás használatával történik. Az akupresszőr képzésnek 3 napos (24 órás), alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzésnek 2 napos (16 órás), az életmód-tanácsadási ismeretek modulnak 3 napos (24 órás), a reflexológus képzésnek 3 napos (24 órás), az alternatív fizioterapeuta képzésnek 2 napos (16 órás), a bioenergetikus képzésnek 2 napos (16 órás), a fitoterapeuta képzésnek 2 napos (16 órás), a fülakupunktúrás addiktológus képzésnek 2 napos (16 órás), a kineziológus (One Brain) képzésnek 9 napos (72 órás), a szemtréner képzésnek pedig 3 napos (24 órás) gyakorlati része van, amelyek helyszíne Poroszló vagy Budapest a képzési naptár szerint (a jelentkezésnél kiválasztható). A pontos képzési helyszín az egyes képzések tájékoztató oldalán olvasható.

A képzés ideje a választott időpontok függvényében változó, a képzési naptár szerint. A képzés 450 óra elméleti és 288 óra gyakorlati foglalkozást tartalmaz az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta választott gyakorlati felkészítője függvényében (ez összesen 738 óra).

A képzési csomag díja az életmódtáborok időpontja és tematikája függvényében 1.282.215 forinttól indul és 5% kedvezményt tartalmaz. A képzések árát (kedvezmény nélkül) és az életmódtábor témáját az időpont mellett tüntetjük fel. A kedvezmény igénybevételéhez legalább három képzés egyben fizetendő. Részletfizetés esetén a jelentkezést követő három napon belül képzésenként 10.000 forint előleget kell fizetni, majd a képzés kezdő napját megelőző napig a fennmaradó képzési díj egyik fele, a tervezett befejező napot megelőző napig pedig a díj másik fele esedékes. Egyösszegű előre fizetés esetén a fizetési határidő három nap. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. A képzésre való jelentkezés a képzési díj vagy előleg megfizetésével válik érvényessé. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A képzések díja a tankönyvek árát és a vizsgák díját nem tartalmazza (kivéve a kineziológus képzés tankönyveit). A vizsgákat az Országos Kórházi Főigazgatóság szervezi. A vizsgára a résztvevőink önállóan tudnak a hatóságnál jelentkezni a dokumentumtárból letölthető jelentkezési lappal. A jelentkezéshez mellékelni kell az általunk kiállított adatlapot és a vizsgadíj átutalását igazoló banki bizonylatot, valamint a végzettséget igazoló bizonyítvány másolatát. Igény esetén a jelentkezésben segítünk.

A sikeres vizsgázást ingyenes vizsgafelkészítő foglalkozásokkal támogatjuk, amin bárki részt vehet előzetes regisztráció nélkül (bővebb információ).

A képzések tananyagegységei:
Megtalálhatóak az egészségügyi alapismeretek képzés, a természetgyógyászati alapismeretek képzés, a természetgyógyász életmódtábor, az akupresszőr képzés, az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés, az életmód-tanácsadó és terapeuta képzés, a reflexológus képzés, az alternatív fizioterapeuta képzés, a bioenergetikus képzés, a fitoterapeuta képzés, a fülakupunktúrás addiktológus képzés, a kineziológus (One Brain) képzés és a szemtréner képzés leírásában.

A vizsgákra jelentkezés előfeltétele:
- középiskolai végzettség (gimnázium, szakgimnázium), illetve az életmód-tanácsadó és terapeuta képzés esetében felsőfokú végzettséget igazoló diploma vagy oklevél (kizárólag egészségügyi, pedagógiai, pszichológiai, szociális, népművelői, teológiai vagy agrártudományi szakirány elfogadott)
- az akupresszőr vizsgára jelentkezéskor az igazolt szakmai gyakorlat (2 hét orvos-természetgyógyászati rendelőben, 1 hét távolkeleti mozgásoktató mellett és 2 hét hagyományos kínai orvosi rendelőben, vagy akupunktúrás orvosi rendelőben)
- az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta vizsgára jelentkezéskor az igazolt szakmai gyakorlat (2 hét orvos-természetgyógyászati rendelőben, 1 hét hagyományos kínai orvosi rendelőben vagy akupunktúrás orvosi rendelőben, 2 hét gyógytornász mellett és 50 óra valamely alternatív mozgás- és masszázsterapeuta mellett)
- az életmód-tanácsadó és terapeuta vizsgára jelentkezéskor az igazolt szakmai gyakorlat (2 hét orvos-természetgyógyászati rendelőben, 1 hét alternatív mozgás- és masszázsterapeuta mellett, 4 hét életmódtábor-asszisztálás képzett életmód-tanácsadó mellett és 2 hét életmód-tanácsadó rendelőben és életmód klubban)
- a reflexológus vizsgára jelentkezéskor az igazolt szakmai gyakorlat (1 hét orvos-természetgyógyászati rendelőben és 2 hét végzett reflexológus mellett)
- az életmód-tanácsadó és terapeuta vizsgára jelentkezéshez „Megélt gyökeres életmódváltás legalább egyéves saját élményű tapasztalat” című esettanulmány készítése
- a reflexológus vizsgára jelentkezéshez esettanulmány készítése egy betegről, amelyben a képzési programon elsajátított holisztikus szemlélet tükröződik (állapotfelmérés, terápiák idevonatkozó részei, nyomonkövetés)
- a szemtréner vizsgára jelentkezéshez esettanulmány készítése a dokumentált esetekről

A képzések ajánlott tankönyvei:
Megtalálhatóak az egészségügyi alapismeretek képzés, a természetgyógyászati alapismeretek képzés, a természetgyógyász életmódtábor, az akupresszőr képzés, az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés, az életmód-tanácsadó és terapeuta képzés, a reflexológus képzés, az alternatív fizioterapeuta képzés, a bioenergetikus képzés, a fitoterapeuta képzés, a fülakupunktúrás addiktológus képzés, a kineziológus (One Brain) képzés és a szemtréner képzés leírásában.

A képzések oktatói:
Aradi Ágnes, Dr. Rodák Margit, Szeferinusz Attila és egyéb meghívott oktatók (bővebb információ).

A képzéseink online konzultációs foglalkozásain készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek és öt évig visszanézhetőek. A tanfolyam személyes részvételű foglalkozásain videofelvételek nem készülnek. A képzéseink öt éven belül korlátlan számban ingyenesen ismételhetőek. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött.

Képzési program:
Megtalálható az egészségügyi alapismeretek képzés, a természetgyógyászati alapismeretek képzés, a természetgyógyász életmódtábor, az akupresszőr képzés, az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés, az életmód-tanácsadó és terapeuta képzés, a reflexológus képzés, az alternatív fizioterapeuta képzés, a bioenergetikus képzés, a fitoterapeuta képzés, a fülakupunktúrás addiktológus képzés, a kineziológus (One Brain) képzés és a szemtréner képzés leírásában.

A jelentkezési lapon ki kell választani az egészségügyi alapismeretek képzésta természetgyógyászati alapismeretek képzést, egy természetgyógyász életmódtábort, valamint a szakmai képzéseket.

Az egészségügyi
alapismeretek szakmai tartalma

A természetgyógyászati alapismeretek szakmai tartalma

Az akupresszőr képzés
szakmai tartalma

Az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés szakmai tartalma

Az életmód-tanácsadó és terapeuta képzés szakmai tartalma

A reflexológus képzés
szakmai tartalma

Az alternatív fizioterapeuta képzés szakmai tartalma

A bioenergetikus képzés szakmai tartalma

A fitoterapeuta képzés
szakmai tartalma

A fülakupunktúrás addiktológus képzés  szakmai tartalma

A kineziológus képzés
szakmai tartalma

A szemtréner képzés
szakmai tartalma

Az egészségügyi
alapismeretek dokumentumai

A természetgyógyászati alapismeretek dokumentumai

Az akupresszőr képzés dokumentumai

Az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés dokumentumai

Az életmód-tanácsadó és terapeuta képzés dokumentumai

A reflexológus képzés dokumentumai

Az alternatív fizioterapeuta képzés dokumentumai

A bioenergetikus képzés dokumentumai

A fitoterapeuta képzés dokumentumai

A fülakupunktúrás addiktológus képzés dokumentumai

A kineziológus képzés dokumentumai

A szemtréner képzés dokumentumai

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.