Természetgyógyász életmódtábor ismétlőknek

A tábor valójában az elméleti természetgyógyászati alapismeretek képzés (TGY modul) gyakorlati részének tekinthető. A természetgyógyászat módszereinek gyakorlati megtapasztalása közvetlen élmények útján segít választani a különféle természetgyógyász szakmák között.

Az 5 napos bentlakásos természetgyógyász életmódtábor helyszíne Poroszló (3388 Poroszló, Rákóczi út 25.).

A képzés 50 óra gyakorlati kontaktórás foglalkozást tartalmaz, minden nap 8 órától 18 óráig a képzési naptár szerint. (Az ismétlő résztvevők számára a napi foglalkozások egy órával korábban kezdődnek és egy órával később érnek véget a képzési naptárban szereplő időponthoz képest.)

A képzésre való jelentkezéssel a résztvevő lehetőséget kap, hogy a részvételével és a közreműködésével teljesíthesse
- az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta vizsgára való jelentkezés feltételeként szabott 50 óra alternatív mozgás- és masszázsterapeuta mellett eltöltött gyakorlati időt,
- az akupresszőr vizsgára való jelentkezés feltételeként szabott 1 hét távolkeleti mozgásoktató mellett eltöltött gyakorlati időt,
- az életmód-tanácsadó és terapeuta vizsgára való jelentkezés feltételeként szabott 50 óra alternatív mozgás- és masszázsterapeuta mellett eltöltött gyakorlati időt, vagy
- az életmód-tanácsadó és terapeuta vizsgára való jelentkezés feltételeként szabott 4 hét életmódtábor asszisztálás képzett életmód tanácsadó mellett gyakorlati időből 1 hetet.
A résztvevő választása szerinti 1 hét (vagy 50 óra) gyakorlat vezetője és az igazolás kiállítója Varga Sándor alternatív mozgás- és masszázsterapeuta (működési nyilvántartási szám: 239096) vagy Rodák Margit alternatív mozgás- és masszázsterapeuta és életmód-tanácsadó és terapeuta (működési nyilvántartási szám: 35958).

A képzés díja 19.900 forint főszezonon kívül (január-május és szeptember-december hónapokban).
Főszezonban a képzés díja 29.900 forint (június-augusztus hónapokban).

Ez a képzés kizárólag azoknak elérhető, akik korábban részt vettek az általunk szervezett, teljes árú természetgyógyász életmódtáborban és szeretnék a képzést ismételni.

Akik korábban nem vettek részt a teljes árú természetgyógyász életmódtáborunkban, azok számára a képzés díja 29.900 forint (főszezonban 39.900 forint) és itt tudnak jelentkezni.
A teljes árú természetgyógyász életmódtábor képzésünk díja 69.900 forint (főszezonban 79.900 forint), jelentkezni itt lehet rá.

A képzés díja az életmódtábor szállásának díját és az étkezés költségét tartalmazza.

A képzés tananyagegységei:
1. Életmódterápia, táplálkozástan, fitoterápia a gyakorlatban (10 óra)
2. Mozgásterápiás gyakorlatok (10 óra)
3. Masszázsterápia bemutatók (10 óra)
4. Kineziológia és akupresszúra bemutatók (10 óra)
5. Akupresszúra és fizioterápiás eljárások a gyakorlatban (10 óra)

A képzés oktatói:
Aradi Ágnes, Varga Sándor és egyéb, meghívott oktatók (bővebb információ).

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A személyes részvételű képzéseinken videofelvételek nem készülnek. A képzéseink öt éven belül korlátlan számban ingyenesen ismételhetőek. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött és szállás és étkezés díját ismétlés esetében is meg kell fizetni.

Képzési program:
A képzés megnevezése: természetgyógyász életmódtábor ismétlőknek.
A weboldalt üzemelteti: Űrszelvényben Oszlopok Kft.
A képzés felnőttképző szolgáltatója: Űrszelvényben Oszlopok Kft.
A képzés során megszerezhető kompetencia, a képzés célja: a képzés tananyagegységeinek gyakorlati megismerése, az általános természetgyógyászati ismeretek vizsgán való sikeres részvétel és a természetgyógyász szakmai képzésekre és továbbképzésekre való felkészülés támogatása, a tanultak átismétlése, illetve természetgyógyász szakmai gyakorlat megszerzése.
A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei és a képzés célcsoportja: az ÁSZF 4. és 8. pontjai szerint. A jelentkezés feltétele továbbá, hogy a jelentkező részt vett korábban az általunk szervezett, teljes árú természetgyógyász életmódtáboron.
A tervezett képzési idő: 5 nap a képzési naptár szerint.
A képzés tananyagegységeinek célja: az adott természetgyógyászati szakterület szabályrendszerének és módszereinek gyakorlati megismerése és további gyakorlása.
A képzés tananyagegységeinek tartalma: a képzés tankönyve és ajánlott irodalma szerinti tartalom.
A tananyagegységek megvalósítása során alkalmazott képzési módszerek és munkaformák: a képzés kontaktórák formájában valósul meg.
A jelentkezők előzetesen megszerzett tudását nem számítjuk be.
A képzésen résztvevők teljesítményét nem értékeljük.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei: az ÁSZF 11. pontja szerint. A foglalkozáson 40 óra részvétel kötelező.
A maximális csoportlétszám: 50 fő.
A képzési program végrehajtásához szükséges személyi és tárgyi feltételek: az ÁSZF 4. és 6. pontjai szerint.

Szakmai képzéseink

A természetgyógyászati alapismeretek szakmai tartalma

A természetgyógyászati alapismeretek dokumentumai

Jelentkezés természetgyógyász életmódtáborban való részvételre ismétlőknek


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.