Akupresszőr szakmai képzés

Az akupresszúra olyan pontmasszázs, amelyben a hagyományos kínai orvoslás meridián pontjait kezeljük, kiegészítve a fülakupunktúra pontjaival. A nyugati szemlélet szerint ilyenkor a bőr receptorain elektromos impulzusok jönnek létre, amelyek a reflexközpontokba jutnak az agyban, majd innen a kezelni kívánt szervhez. A pontnyomás általában kézzel történik, de eszközök is használhatók. A képzés része a moxa, köpöly, test- és fülgyertya, valamint akupresszúrás magvak használatának oktatása. A kezelések során különféle szabályokat alkalmazunk, főleg a hagyományos kínai orvoslásra alapozva.

Az akupresszőr képzésnek két része van. A 40 órás online elméleti oktatás Zoom alkalmazás használatával történik, míg a 3 napos (24 órás) gyakorlati oktatás helyszíne Poroszló. Igény esetén számos szálláshely elérhető.

A képzés ideje a választott időpont függvényében 1,5 - 2 hónap. A képzés összesen 64 óra foglalkozást tartalmaz.

A képzés díja 79.900 forint, amely a tankönyv árát nem tartalmazza.

A képzés szakmai tartalma itt érhető el.

A képzés tankönyve:
A Test és Fülakupresszúra tankönyve - szerző: Dr Eőry Ajándok, kiadás éve: 2014, ára: 5.500 Ft.

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzés első napját megelőző 3. nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

Az sem marad le, aki kimarad! A képzéseinken készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek, visszanézhetők, a képzéseink pedig 5 évig korlátlan számban ingyenesen ismételhetők. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés akupresszőr vizsgára felkészítő képzésre


* kötelező kitölteni

Személyes oktatást szeretnék!

  1. Személyes részvétel az online órákon - Elméleti képzéseinket korszerű formában, online közvetítjük, így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Így könnyebbé válhat az adott téma megértése és a felmerülő kérdések megbeszélése azoknak, akik szívesebben tanulnak ezen a módon. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így a személyes részvétel későbbi időpontban is lehetséges.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket minden esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Viszont akik nem tudnak jelen lenni személyesen valamelyik képzési napon, azok is megnézhetik a foglalkozásokról készített videókat, amelyek az adott képzésen részt vevők számára utólag is hozzáférhetők maradnak. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a részt vevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.