Természetgyógyászati alapmodul

A természetgyógyászat számos módszert és eljárást ismer el, amelyeket természetgyógyász szakmákra oszt fel. A nem orvos természetgyógyász szakmák szinte bárki által megtanulhatóak és állami vizsgával zárulnak. Ezekre a vizsgákra készítenek fel a képzéseink. Ebben a rendszerben segít eligazodni a természetgyógyászati alapmodul, mint kötelező alapképzés. Képessé tesz arra, hogy eldöntsük, mely szakmák érdekelnek, milyen irányba szeretnénk specializálódni. Feladatunk továbbá, hogy a minket felkereső embereknek szakszerű segítséget tudjunk nyújtani a számukra megfelelő eljárás kiválasztásában.

A 60 órás természetgyógyászati alapmodul képzés online kerül megtartásra Zoom alkalmazás használatával. 

A képzés ideje 4 hét. A képzés 60 óra elméleti foglalkozást tartalmaz.

A képzés díja 49.900 forint, amely a tankönyv árát nem tartalmazza.

A képzés tematikája:
1. Bevezetés a természetgyógyászatba, alapfogalmak, története, filozófiai alapjai, helyzete, jogi és etikai alapismeretek.
2. A természetgyógyászat tudományos kapcsolatai, kapcsolat a biológiával, fizikával, kémiával, személyi feltételek.
3. Hagyományos kínai orvoslás. 
4. Ájurvéda.
5. Tibeti gyógyítás, magyar népi gyógyászat.
6. Táplálkozás és méregtelenítő eljárások, életmód-terápia.
7. Mozgás- és masszázsterápiák, fitoterápia, elemterápiák.
8. Homeopátia, antropozófus orvoslás, manuálterápia, biológiai fogászat.
9. Kineziológia, neurálterápia, ortomolekuláris medicina, egyéb orvosi komplementer módszerek.
10. Az állapotfelmérő módszerek meghatározása és lényege, anamnézis, alkat, tartás, mikrorendszerek.
11. Fizikális és műszeres vizsgálatok.
12. Természetgyógyászati klinikum.

A képzés szakmai tartalma itt érhető el.

A képzés tankönyvei:
Természetgyógyászati alapismeretek (Tananyag a középfokú természetgyógyászati vizsgára készülőknek (2., javított kiadás)) - szerző: Tamasi József – Sárai Gábor, kiadás éve: 2017, ára: 14.980 Ft,
Természetgyógyászati alapismeretek gyakorló feladatai - kiadás éve: 2016, ára: 3.980 Ft.

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzés első napját megelőző 3. nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

Az sem marad le, aki kimarad! A képzéseinken készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek, visszanézhetők, a képzéseink pedig 5 évig korlátlan számban ingyenesen ismételhetők. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés természetgyógyászati alapmodul vizsgára felkészítő képzésre


* kötelező kitölteni

Személyes oktatást szeretnék!

  1. Személyes részvétel az online órákon - Elméleti képzéseinket korszerű formában, online közvetítjük, így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Így könnyebbé válhat az adott téma megértése és a felmerülő kérdések megbeszélése azoknak, akik szívesebben tanulnak ezen a módon. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így a személyes részvétel későbbi időpontban is lehetséges.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket minden esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Viszont akik nem tudnak jelen lenni személyesen valamelyik képzési napon, azok is megnézhetik a foglalkozásokról készített videókat, amelyek az adott képzésen részt vevők számára utólag is hozzáférhetők maradnak. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a részt vevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.