Akupresszőr csomag

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik szeretnék a hagyományos kínai orvoslás rendszerét használva segíteni önmaguk és mások gyógyulását. Az akupunktúrás pontokra gyakorolt nyomás- vagy hőingerrel a szervezet energia rendszerére kifejtett hatás számos kisebb és nagyobb problémán és betegségen segít felül kerekedni. A képzés elvégeztét követően lehetővé válik a beteg emberekkel történő munka is terápiás céllal.

A 60 órás egészségügyi alapmodul és a 60 órás természetgyógyászati alapmodul képzések online kerülnek megtartásra Zoom alkalmazás használatával. Az 5 napos (40 órás) bentlakásos természetgyógyász életmód tábor helyszíne Poroszló. A képzés díja az életmód tábor szállásának díját tartalmazza.

Az akupresszőr képzésnek két része van. A 40 órás online elméleti oktatás Zoom alkalmazás használatával történik, míg a 3 napos (24 órás) gyakorlati oktatás helyszíne Poroszló. Igény esetén számos szálláshely elérhető.

A képzés ideje a választott időpontok függvényében változó. A képzés 160 óra elméleti és 64 óra gyakorlati foglalkozást tartalmaz (ez összesen 224 óra).

A képzés díja 235.900 forint, amely a tankönyvek árát nem tartalmazza.

Az egészségügyi alapmodul képzés szakmai tartalma itt érhető el.
A természetgyógyászati alapmodul képzés szakmai tartalma itt érhető el.
Az akupresszőr képzés szakmai tartalma itt érhető el. 

A képzés tankönyvei:
Egészségügyi alapismeretek (Tananyag a természetgyógyászati képzéshez) - szerző: Demeter Józsefné, kiadás éve: 2017, ára: 12.980 Ft,
Egészségügyi alapismeretek gyakorló feladatai - kiadás éve: 2018, ára: 3.980 Ft,
Természetgyógyászati alapismeretek (Tananyag a középfokú természetgyógyászati vizsgára készülőknek (2., javított kiadás)) - szerző: Tamasi József – Sárai Gábor, kiadás éve: 2017, ára: 14.980 Ft,
Természetgyógyászati alapismeretek gyakorló feladatai - kiadás éve: 2016, ára: 3.980 Ft,
A Test és Fülakupresszúra tankönyve - szerző: Dr Eőry Ajándok, kiadás éve: 2014, ára: 5.500 Ft.

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzés első napját megelőző 3. nap. A csomag kedvezményes ára részletekben nem megfizethető. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

Az sem marad le, aki kimarad! A képzéseinken készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek, visszanézhetők, a képzéseink pedig 5 évig korlátlan számban ingyenesen ismételhetők. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés egészségügyi alapmodul, természetgyógyászati alapmodul és akupresszőr vizsgára felkészítő képzésekre, valamint természetgyógyász életmód táborra


* kötelező kitölteni

Személyes oktatást szeretnék!

  1. Személyes részvétel az online órákon - Elméleti képzéseinket korszerű formában, online közvetítjük, így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Így könnyebbé válhat az adott téma megértése és a felmerülő kérdések megbeszélése azoknak, akik szívesebben tanulnak ezen a módon. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így a személyes részvétel későbbi időpontban is lehetséges.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket minden esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Viszont akik nem tudnak jelen lenni személyesen valamelyik képzési napon, azok is megnézhetik a foglalkozásokról készített videókat, amelyek az adott képzésen részt vevők számára utólag is hozzáférhetők maradnak. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a részt vevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.