Önfejlesztés az öt elemmel és do-innal tanfolyam

A tanfolyam egy lépés önmagunk megismerése felé. A hagyományos kínai orvoslás filozófiáján alapuló öt elem rendszerének és az erre épülő japán do-in mozgásformának alapjait sajátítjuk el. Az ezekben való elmélyülés hozzásegít testi-lelki harmóniánk és egyensúlyunk helyreállításához és megőrzéséhez.

A képzést egyaránt ajánljuk terápiás szakembereknek és a távol-keleti kultúrával ismerkedőknek is. A téma elményszerű és többrétű megismerése részeként az egy-egy elemre jellemző illóolaj és tea válogatást tartalmazó csomagot az első alkalmat követően postázzuk a résztvevőknek. Kapnak továbbá egy kérdőívet, amelynek kitöltése után nagyobb rálátásuk lesz a bennük élő elem minőségek dinamikájára.

A képzés ideje 6 hét. Minden héten kedden vagy csütörtökön 16:30 - 19:45-ig tartanak a foglalkozások. A képzés 24 óra online konzultációt tartalmaz, amely Zoom alkalmazás használatával kerül megtartásra. Minden alkalom 3 óra online elméleti és 1 óra online gyakorlati foglalkozásból áll. A képzés időpontjait a képzési naptár tartalmazza.

A képzés díja 44.900 forint.

A képzés tananyagegységei:
1. A hagyományos kínai orvoslás és az öt átalakulási fázis alapjai (1 óra)
2. A jin és jang filozófiája. (1 óra)
3. Az öt átalakulási fázis kapcsolatrendszere (2 óra)
4. Az energiavezetékek tere és fontosabb pontjaik (2 óra)
5. Do-in alapismeretek, gyógyító önmasszázs- és meridián gyakorlatok (6 óra)
6. A fa elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
7. A tűz elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
8. A föld elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
9. A fém elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
10. A víz elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
11. Az elemek harmonizálása (2 óra)

A képzés ajánlott tankönyve:
A belső harmónia útja - DO-IN - szerző: Madocsai Eszter, kiadás éve: 2009, ára: 2.794 Ft.

A képzés oktatója:
Jakab Éva (bővebb információ)

A képzésre való jelentkezés  a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A képzéseink online konzultációs foglalkozásain készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek, visszanézhetők, a képzéseink pedig korlátlan számban ingyenesen ismételhetők öt éven belül. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött. Ismétlés esetén az illóolaj és tea válogatást tartalmazó csomag újbóli kiküldése nem díjmentes. A tanfolyam a fent leírt kompetenciák fejlesztésére szolgál, viszont munkavállalás céljából használható végzettséget nem ad.

Képzési program:
A képzés megnevezése: önfejlesztés az öt elemmel és do-innal tanfolyam.
A weboldalt üzemelteti: Űrszelvényben Oszlopok Kft.
A képzés felnőttképző szolgáltatója: Űrszelvényben Oszlopok Kft. 
A képzés során megszerezhető kompetencia, a képzés célja: a hagyományos kínai orvoslás filozófiáján alapuló öt elem rendszere és az erre épülő japán do-in mozgásforma alapjainak elsajátítása, gyakorlása és az otthoni gyakorlás előkészítése.
A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei és a képzés célcsoportja: az ÁSZF 4. és 8. pontjai szerint.
A tervezett képzési idő: 6 hét a képzési naptár szerint.
A képzés tananyagegységeinek célja: az adott szakterület szabályrendszerének és módszereinek megismerése és gyakorlása.
A képzés tananyagegységeinek tartalma: a képzés tankönyve és ajánlott irodalma szerinti tartalom.
A tananyagegységek megvalósítása során alkalmazott képzési módszerek és munkaformák: minden esetben online videokonferencia szoftveren keresztül történő konzultáció a szakmai előadást és interaktív elemeket (kérdések és válaszok, valamint kisebb feladatok) váltogató formában, ezen kívül minden alkalommal sor kerül online gyakorlati foglalkozásra is.
A jelentkezők előzetesen megszerzett tudását nem számítjuk be.
A képzésen résztvevők teljesítményét nem értékeljük.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei: az ÁSZF 11. pontja szerint. 
A maximális csoportlétszám: 25 fő.
A képzési program végrehajtásához szükséges személyi és tárgyi feltételek: az ÁSZF 4. és 6. pontjai szerint.

Jelentkezés az önfejlesztés az öt elemmel és do-innal tanfolyamra


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.