Önfejlesztés az öt elemmel és do-innal tanfolyam

A tanfolyam egy lépés önmagunk megismerése felé. A hagyományos kínai orvoslás filozófiáján alapuló öt elem rendszerének és az erre épülő japán do-in mozgásformának alapjait sajátítjuk el. Az ezekben való elmélyülés hozzásegít testi-lelki harmóniánk és egyensúlyunk helyreállításához és megőrzéséhez.

A képzést egyaránt ajánljuk terápiás szakembereknek és a távol-keleti kultúrával ismerkedőknek is. A téma elményszerű és többrétű megismerése részeként az egy-egy elemre jellemző illóolaj és tea válogatást tartalmazó csomagot az első alkalmat követően postázzuk a résztvevőknek. Kapnak továbbá egy kérdőívet, amelynek kitöltése után nagyobb rálátásuk lesz a bennük élő elem minőségek dinamikájára.

A képzés ideje 6 hét. Minden héten csütörtökön 16:30 - 19:45-ig tartanak a foglalkozások. A képzés 24 óra online konzultációt tartalmaz, amely Zoom alkalmazás használatával kerül megtartásra. Minden alkalom 3 óra online elméleti és 1 óra online gyakorlati foglalkozásból áll. A képzés időpontjait a képzési naptár tartalmazza.

A képzés díja 44.900 forint.

A képzés tananyagegységei:
1. A hagyományos kínai orvoslás és az öt átalakulási fázis alapjai (1 óra)
2. A jin és jang filozófiája. (1 óra)
3. Az öt átalakulási fázis kapcsolatrendszere (2 óra)
4. Az energiavezetékek tere és fontosabb pontjaik (2 óra)
5. Do-in alapismeretek, gyógyító önmasszázs- és meridián gyakorlatok (6 óra)
6. A fa elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
7. A tűz elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
8. A föld elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
9. A fém elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
10. A víz elem minőségének bemutatása és gyakorlati alkalmazása a mindennapokban (2 óra)
11. Az elemek harmonizálása (2 óra)

A képzés ajánlott tankönyve:
A belső harmónia útja - DO-IN - szerző: Madocsai Eszter, kiadás éve: 2009, ára: 2.794 Ft.

A képzés oktatója:
Jakab Éva (bővebb információ).

A képzésre való jelentkezés  a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A képzéseink online konzultációs foglalkozásain készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek, visszanézhetők, a képzéseink pedig korlátlan számban ingyenesen ismételhetők öt éven belül. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött. Ismétlés esetén az illóolaj és tea válogatást tartalmazó csomag újbóli kiküldése nem díjmentes. A tanfolyam a fent leírt kompetenciák fejlesztésére szolgál, viszont munkavállalás céljából használható végzettséget nem ad.

Képzési program:
A képzés megnevezése: önfejlesztés az öt elemmel és do-innal tanfolyam.
A weboldalt üzemelteti: Űrszelvényben Oszlopok Kft.
A képzés felnőttképző szolgáltatója: Űrszelvényben Oszlopok Kft. 
A képzés során megszerezhető kompetencia, a képzés célja: a hagyományos kínai orvoslás filozófiáján alapuló öt elem rendszere és az erre épülő japán do-in mozgásforma alapjainak elsajátítása, gyakorlása és az otthoni gyakorlás előkészítése.
A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei és a képzés célcsoportja: az ÁSZF 4. és 8. pontjai szerint.
A tervezett képzési idő: 6 hét a képzési naptár szerint.
A képzés tananyagegységeinek célja: az adott szakterület szabályrendszerének és módszereinek megismerése és gyakorlása.
A képzés tananyagegységeinek tartalma: a képzés tankönyve és ajánlott irodalma szerinti tartalom.
A tananyagegységek megvalósítása során alkalmazott képzési módszerek és munkaformák: minden esetben online videokonferencia szoftveren keresztül történő konzultáció a szakmai előadást és interaktív elemeket (kérdések és válaszok, valamint kisebb feladatok) váltogató formában, ezen kívül minden alkalommal sor kerül online gyakorlati foglalkozásra is.
A jelentkezők előzetesen megszerzett tudását nem számítjuk be.
A képzésen résztvevők teljesítményét nem értékeljük.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei: az ÁSZF 11. pontja szerint. 
A maximális csoportlétszám: 25 fő.
A képzési program végrehajtásához szükséges személyi és tárgyi feltételek: az ÁSZF 4. és 6. pontjai szerint.

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta csomag

Jelentkezés az önfejlesztés az öt elemmel és do-innal tanfolyamra


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.