One Brain III. - testkód tanfolyam ismétlőknek

A kineziológia a hagyományos távol-keleti gyógyászatra épülő gyógyítási és egészségfejlesztő rendszer, mely izomtesztek, speciális anamnézis felvétele, valamint speciális egyensúlyi és koordinációs technika segítségével oldja az ember távol-keleti megközelítés szerinti energiarendszerében levő blokádokat, kiegyensúlyozatlanságokat. A kineziológia az emberi képességek, készségek fejlesztésével, egészségmegőrzéssel foglalkozik azáltal, hogy a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek, traumák negatív nyomait semlegesíti. A kineziológia az orvostudomány, a pszichológia és a pedagógia határterületén lévő készségfejlesztő, kiegészítő gyógyító rendszer. 
A One Brain kineziológia különféle módszerek alkalmazásával segít minket a különféle problémák megoldásában és a stresszoldásban.

A 4 napos (28 kontaktórás) gyakorlati oktatás helyszíne a 1094 Budapest, Páva utca 6. II. em. 2. szám, a foglalkozások pedig minden nap 9 órától 17 óráig tartanak a képzési naptár szerint. Igény esetén számos szálláshely elérhető. A szállás és étkezés költségét a képzés díja nem tartalmazza.

A képzés díja 38.000 forint.

Ez a képzés kizárólag azoknak elérhető, akik korábban másik felnőttképzőnél elvégezték a One Brain III. - testkód tanfolyamot, és ezt hiteles dokumentumokkal tudják igazolni.
A nem ismétlőknek szervezett One Brain III. - testkód tanfolyam itt érhető el, a díja 80.000 forint.
A One Brain I-II-III. tanfolyamokra épülő kineziológus vizsgára felkészítő képzésünkre itt jelentkezhet, díja pedig 16.900 forint.

A képzés tananyagegységei:
1. A viselkedési genetika (alkatfunkciók) története (1 óra)
2. Alkatfunkciók az arcon, fejen és törzsön (12 óra)
3. A viselkedési genetikával kapcsolatos blokkok oldása (6 óra)
4. Arcelemzés a gyakorlatban (2 óra)
5. Az alkatfunkciók alkalmazása (3 óra)
6. Az asszertív kommunikáció alkalmazása (3 óra)
7. A teszteléshez használt 9 izom előzetes kiegyensúlyozása (1 óra)

A képzés tankönyvei:
A képzés saját jegyzetei, amelyek a korábbi tanfolyam során személyesen kerültek átadásra. A képzés díja a tankönyvek árát nem tartalmazza.

A képzés oktatója:
Szeferinusz Attila (bővebb információ)

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A tanfolyamon videofelvételek nem készülnek. A képzéseink öt éven belül korlátlan számban ingyenesen ismételhetőek. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött. A tanfolyam a fent leírt kompetenciák fejlesztésére szolgál, viszont munkavállalás céljából használható végzettséget nem ad.

Képzési program:
A képzés megnevezése: One Brain III. - testkód tanfolyam ismétlőknek.
A weboldalt üzemelteti: Űrszelvényben Oszlopok Kft.
A képzés felnőttképző szolgáltatója: Űrszelvényben Oszlopok Kft. 
A képzés során megszerezhető kompetencia, a képzés célja: a képzés tananyagegységeinek elsajátítása.
A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei és a képzés célcsoportja: az ÁSZF 4. és 8. pontjai szerint. A jelentkezés feltétele továbbá, hogy a jelentkező dokumentumokkal, hitelt érdemlően bizonyítani tudja, hogy korábban már elvégezte a One Brain III. - testkód tanfolyamot másik felnőttképzőnél.
A tervezett képzési idő: 4 nap a képzési naptár szerint.
A képzés tananyagegységeinek célja: az adott szakterület szabályrendszerének és módszereinek megismerése.
A képzés tananyagegységeinek tartalma: a képzés tankönyvei és ajánlott irodalma szerinti tartalom.
A tananyagegységek megvalósítása során alkalmazott képzési módszerek és munkaformák: a képzés kontaktórák formájában valósul meg.
A jelentkezők előzetesen megszerzett tudását nem számítjuk be.
A képzésen résztvevők teljesítményét nem értékeljük.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei: az ÁSZF 11. pontja szerint. A kontaktórákon 22 óra részvétel kötelező.
A maximális csoportlétszám: 50 fő.
A képzési program végrehajtásához szükséges személyi és tárgyi feltételek: az ÁSZF 4. és 6. pontjai szerint.

Egyéb képzéseink

A kineziológus képzés szakmai tartalma

A kineziológus képzéshez kapcsolódó dokumentumok

Jelentkezés ismétlő One Brain III. - testkód tanfolyamra


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.