One Brain III. - testkód modul

A kineziológia a hagyományos távol-keleti gyógyászatra épülő gyógyítási és egészségfejlesztő rendszer, mely izomtesztek, speciális anamnézis felvétele, valamint speciális egyensúlyi és koordinációs technika segítségével oldja az ember távol-keleti megközelítés szerinti energiarendszerében levő blokádokat, kiegyensúlyozatlanságokat. A kineziológia az emberi képességek, készségek fejlesztésével, egészségmegőrzéssel foglalkozik azáltal, hogy a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek, traumák negatív nyomait semlegesíti. A kineziológia az orvostudomány, a pszichológia és a pedagógia határterületén lévő készségfejlesztő, kiegészítő gyógyító rendszer.
A One Brain kineziológia különféle módszerek alkalmazásával segít minket a különféle problémák megoldásában és a stresszoldásban.

A kineziológus tanfolyam négy modulból áll:
- One Brain I. - a szakma eszközei modul
- One Brain II. - a One Brain alapjai modul
- One Brain III. - testkód modul
- a kineziológus állami vizsga követelményeit lefedő általános kineziológiai ismeretek modul.

Induló képzéseink

Kezdete

Vége

Díja

Módja

Óra

2022. 9. 8.

2022. 9. 11.

81.200 forint

Személyes (Budapest)

28 óra

2022. 11. 3.

2022. 11. 6.

81.200 forint

Személyes (Budapest)

28 óra

2023. 1. 5.

2023. 1. 8.

81.200 forint

Személyes (Budapest)

28 óra

A 4 napos (28 kontaktórás) gyakorlati oktatás helyszíne a 1094 Budapest, Páva utca 6. II. em. 2. szám, a foglalkozások pedig minden nap 9 órától 17 óráig tartanak a képzési naptár szerint. Igény esetén számos szálláshely elérhető. Az esetleges szállás és étkezés költségét a képzés díja nem tartalmazza.

A képzés díja 81.200 forint, amely magában foglalja a tankönyv árát is.

Amennyiben korábban már elvégezte a One Brain III. - testkód tanfolyamot egy másik felnőttképzőnél és ezt dokumentumokkal igazolni tudja, 38.100 forintért ismételheti a képzést. Ebben az esetben kérjük jelentkezéskor megjegyzésként feltüntetni az ismétlés tényét. Az igazoló dokumentumokat az info@termeszetgyogyaszoktatas.hu E-mail címre kérjük elküldeni.

A One Brain I-II-III. tanfolyamokra épülő kineziológus vizsgára felkészítő képzésünkre itt jelentkezhet, díja pedig 18.450 forint.

A képzés tananyagegységei:
1. A viselkedési genetika (alkatfunkciók) története (1 óra)
2. Alkatfunkciók az arcon, fejen és törzsön (12 óra)
3. A viselkedési genetikával kapcsolatos blokkok oldása (6 óra)
4. Arcelemzés a gyakorlatban (2 óra)
5. Az alkatfunkciók alkalmazása (3 óra)
6. Az asszertív kommunikáció alkalmazása (3 óra)
7. A teszteléshez használt 9 izom előzetes kiegyensúlyozása (1 óra)

A képzés tankönyvei:
A képzés saját jegyzetei, amelyek a tanfolyam során személyesen kerülnek átadásra. A képzés díja a tankönyvek árát tartalmazza.

A képzés oktatója:
Szeferinusz Attila (bővebb információ).

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A tanfolyamon videofelvételek nem készülnek. A képzéseink öt éven belül korlátlan számban ingyenesen ismételhetőek. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött. A tanfolyam a fent leírt kompetenciák fejlesztésére szolgál, viszont munkavállalás céljából használható végzettséget nem ad.

Képzési program:
A képzés megnevezése: One Brain III. - testkód modul.
A weboldalt üzemelteti: Űrszelvényben Oszlopok Oktató Kft.
A képzés felnőttképző szolgáltatója: Űrszelvényben Oszlopok Oktató Kft.
A képzés során megszerezhető kompetencia, a képzés célja: a képzés tananyagegységeinek elsajátítása.
A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei és a képzés célcsoportja: az ÁSZF 4. és 8. pontjai szerint. A képzésen való részvétel feltétele továbbá a One Brain II. - a One Brain alapjai tanfolyam elvégzése az ÁSZF 1. pontjában meghatározott szolgáltatónál vagy egyéb felnőttképzőnél (ebben az esetben hiteles dokumentummal igazolni kell a feltétel teljesülését).
A tervezett képzési idő: 4 nap a képzési naptár szerint.
A képzés tananyagegységeinek célja: az adott szakterület szabályrendszerének és módszereinek megismerése.
A képzés tananyagegységeinek tartalma: a képzés tankönyvei és ajánlott irodalma szerinti tartalom.
A tananyagegységek megvalósítása során alkalmazott képzési módszerek és munkaformák: a képzés kontaktórák formájában valósul meg.
A jelentkezők előzetesen megszerzett tudását kizárólag ismétlés esetén számítjuk be. Ebben az esetben díjkedvezményt adunk.
A képzésen résztvevők teljesítményét nem értékeljük.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei: az ÁSZF 11. pontja szerint. A kontaktórákon 22 óra részvétel kötelező.
A maximális csoportlétszám: 20 fő.
A képzési program végrehajtásához szükséges személyi és tárgyi feltételek: az ÁSZF 4. és 6. pontjai szerint.

One Brain I.
a szakma eszközei modul

One Brain II.
a One Brain alapjai modul

One Brain III.
testkód modul

Általános kineziológiai ismeretek modul

Kineziológus szakmai képzés

Kedvezményes képzési csomag

A kineziológus képzés szakmai tartalma

A kineziológus képzés dokumentumai

Jelentkezés One Brain III. - testkód modulra


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.