Általános kineziológiai ismeretek modul

A kineziológia a hagyományos távol-keleti gyógyászatra épülő gyógyítási és egészségfejlesztő rendszer, mely izomtesztek, speciális anamnézis felvétele, valamint speciális egyensúlyi és koordinációs technika segítségével oldja az ember távol-keleti megközelítés szerinti energiarendszerében levő blokádokat, kiegyensúlyozatlanságokat. A kineziológia az emberi képességek, készségek fejlesztésével, egészségmegőrzéssel foglalkozik azáltal, hogy a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek, traumák negatív nyomait semlegesíti. A kineziológia az orvostudomány, a pszichológia és a pedagógia határterületén lévő készségfejlesztő, kiegészítő gyógyító rendszer.
A One Brain kineziológia különféle módszerek alkalmazásával segít minket a különféle problémák megoldásában és a stresszoldásban.

A kineziológus tanfolyam négy modulból áll:
- One Brain I. - a szakma eszközei modul
- One Brain II. - a One Brain alapjai modul
- One Brain III. - testkód modul
- a kineziológus állami vizsga követelményeit lefedő általános kineziológiai ismeretek modul.

Induló képzéseink

Kezdete

Vége

Díja

Elmélet

Gyakorlat

2023. 1. 9.

2023. 1. 23.

18.450 forint

Online 12 óra

Budapesten 9 óra

Az általános kineziológiai ismeretek modulnak két része van. A 3 alkalmas, 12 órás online elméleti oktatás Zoom alkalmazás használatával történik hétfőnként 16:30-19:45-ig, míg a 9 kontaktórás gyakorlati oktatás helyszíne Budapest. A 9 órás gyakorlati foglakozás bármelyik One Brain I., II. vagy III. modulon történő részvétellel teljesíthető, előzetes egyeztetés alapján, a képzési naptár szerint.

A képzés ideje 3 hét a képzési naptár szerint. A képzés összesen 21 óra foglalkozást tartalmaz.

A képzés díja 18.450 forint.

A képzés díja a tankönyvek árát és a vizsga díját nem tartalmazza. A vizsgákat az Országos Kórházi Főigazgatóság szervezi. A vizsgára a résztvevőink önállóan tudnak a hatóságnál jelentkezni a dokumentumtárból letölthető jelentkezési lappal. A jelentkezéshez mellékelni kell az általunk kiállított adatlapot és a 47.000 forintos vizsgadíj átutalását igazoló banki bizonylatot. Igény esetén a jelentkezésben segítünk.

A képzés tananyagegységei:
1. A meridiánok (2 óra)
2. Az egyensúly helyreállítása a kineziológiában (2 óra)
3. A tesztelésre használható izmok anatómiája (1 óra)
4. A táplálkozás és a kineziológia (1 óra)
5. Mozgásmódszerek a kineziológiában, kineziológia az öngyógyításban (3 óra)
6. Középvonal gyakorlatok, nyújtási gyakorlatok és energiagyakorlatok (4 óra)
7. Életkori krízisek, tanulási, szakmai és életvezetési nehézségek (3 óra)
8. Betegkikérdezés, anamnézis, terápiás program felállítása (korrekció) (4 óra)
9. Otthoni kezelés betanítása, megerősítő gyakorlatok előírása (1 óra)

A vizsgára jelentkezés előfeltételei:
- középiskolai végzettség (gimnázium, szakgimnázium)
- sikeres egészségügyi és természetgyógyászati alapmodul vizsga

A képzés tankönyvei:
A képzés saját jegyzetei, amelyek a korábbi tanfolyamok során személyesen kerültek átadásra. A képzés díja a tankönyvek árát nem tartalmazza.

A képzés oktatója:
Szeferinusz Attila (bővebb információ).

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A képzéseink online konzultációs foglalkozásain készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek és öt évig visszanézhetőek. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges. A tanfolyam személyes részvételű foglalkozásain videofelvételek nem készülnek. A képzéseink öt éven belül korlátlan számban ingyenesen ismételhetőek. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött.

Képzési program:
A képzés megnevezése: Általános kineziológiai ismeretek modul.
A weboldalt üzemelteti: Űrszelvényben Oszlopok Oktató Kft.
A képzés felnőttképző szolgáltatója: Űrszelvényben Oszlopok Oktató Kft.
A képzés során megszerezhető kompetencia, a képzés célja: a képzés tananyagegységeinek elsajátítása, valamint a kineziológus szakmai vizsgán való sikeres részvétel.
A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei és a képzés célcsoportja: az ÁSZF 4. és 8. pontjai szerint. A jelentkezés feltétele továbbá, hogy a jelentkező korábban már elvégezte nálunk a One Brain I. - a szakma eszközei, One Brain II. - a One Brain alapjai és a One Brain III. - testkód tanfolyamokat vagy ismétlő tanfolyamokat.
A tervezett képzési idő: 3 hét a képzési naptár szerint.
A képzés tananyagegységeinek célja: az adott szakterület szabályrendszerének és módszereinek megismerése.
A képzés tananyagegységeinek tartalma: a képzés tankönyvei és ajánlott irodalma szerinti tartalom.
A tananyagegységek megvalósítása során alkalmazott képzési módszerek és munkaformák: a képzés elméleti része online videokonferencia szoftveren keresztül történő konzultáció a szakmai előadást és interaktív elemeket (kérdések és válaszok, valamint kisebb feladatok) váltogató formában, míg a gyakorlati rész kontaktórák formájában valósul meg.
A jelentkezők előzetesen megszerzett tudását nem számítjuk be.
A képzésen résztvevők teljesítményét nem értékeljük.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei: az ÁSZF 11. pontja szerint. A kontaktórákon 7 óra részvétel kötelező.
A maximális csoportlétszám: 20 fő.
A képzési program végrehajtásához szükséges személyi és tárgyi feltételek: az ÁSZF 4. és 6. pontjai szerint.

One Brain I.
a szakma eszközei modul

One Brain II.
a One Brain alapjai modul

One Brain III.
testkód modul

Általános kineziológiai ismeretek modul

Kineziológus szakmai képzés

Kedvezményes képzési csomag

A kineziológus képzés szakmai tartalma

A kineziológus képzés dokumentumai

Jelentkezés az általános kineziológiai ismeretek modulra


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.