Jóga csomag

Jóga csomagunk a jóga és ájurvéda témájú képzéseinket foglalja össze. A csomag része a jógával és ájurvédával az egészségért tanfolyam, a csakrák, önismeret és egészség tanfolyam, valamint az ájurvéda és egészségmegőrzés tanfolyam. A képzések tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy a keleti kultúrában és tudományokban nem jártas résztvevők számára is könnyen elsajátítható legyen. A tanfolyamok elvégzése ugyanakkor kiegészíti a természetgyógyászati alapismeretek képzés és az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta szakmai képzés indiai kultúráról, jógáról és ájurvédikus orvoslásról szóló tananyagát.
 

A 32 órás jógával és ájurvédával az egészségért tanfolyam, a 32 órás csakrák, önismeret és egészség tanfolyam és a 32 órás ájurvéda és egészségmegőrzés tanfolyam képzések online elméleti konzultáció formájában kerülnek megtartásra Zoom alkalmazás használatával 8-8 héten keresztül minden héten kedden 17:00 - 20:15-ig.

A képzés ideje a választott időpontok függvényében változó lehet. Folyamatos képzés esetén nagyjából 8 hónap a képzési naptár szerint. A képzés 96 óra elméleti foglalkozást tartalmaz.

A képzési csomag díja 156.465 forint, amely 5% kedvezményt tartalmaz. A képzések kedvezményes árát az időpont mellett tüntetjük fel. A csomag díja egyben fizetendő.

A képzések tananyagegységei: 
Megtalálhatóak a jógával és ájurvédával az egészségért tanfolyam, a csakrák, önismeret és egészség tanfolyam, valamint az ájurvéda és egészségmegőrzés tanfolyam leírásában.

A képzések ajánlott könyvei:
Megtalálhatóak a jógával és ájurvédával az egészségért tanfolyam, a csakrák, önismeret és egészség tanfolyam, valamint az ájurvéda és egészségmegőrzés tanfolyam leírásában.

A képzések oktatója:
Szabó Ildikó (bővebb információ).

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A csomag kedvezményes ára részletekben nem megfizethető. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A képzéseink online konzultációs foglalkozásain készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek és öt évig visszanézhetőek. A képzéseink öt éven belül korlátlan számban ingyenesen ismételhetőek. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött.

Képzési program:
Megtalálható a jógával és ájurvédával az egészségért tanfolyam, a csakrák, önismeret és egészség tanfolyam, valamint az ájurvéda és egészségmegőrzés tanfolyam leírásában.

Jógával és ájurvédával az egészségért

Csakrák, önismeret és egészség

Ájurvéda és egészségmegőrzés

Jelentkezés jógával és ájurvédával az egészségért, csakrák, önismeret és egészség, valamint ájurvéda és egészségmegőrzés tanfolyamra


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Milyen képzéseket kell elvégeznem, ha természetgyógyász szeretnék lenni?

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.