Csakrák, önismeret és egészség tanfolyam

A tanfolyam az emberi test energetikáján alapuló egészségmegőrzési és -helyreállítási lehetőségekkel ismertet meg, törekedve az átfogó ismeretátadásra. A csakrameditációkra építve – azokat mantrákkal, hangtálakkal, színekkel, illóolajokkal és ásványokkal kiegészítve – haladunk önmagunk alaposabb megismerése, egészségünk helyreállítása felé. A képzés elvégeztével a résztvevők képessé válnak a csakrákkal történő önálló munkára, valamint otthoni gyakorlást követően csakrameditációk vezetésére. Ajánljuk mindazoknak, akik fogékonyak az egészségmegőrzés jógikus felfogása iránt, tekintet nélkül az előképzettségükre és személyes hitvallásukra.

Ez a tanfolyam a jógával és ájurvédával az egészségért tanfolyam ismereteit egészíti ki. Tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy a keleti kultúrában és tudományokban nem jártas résztvevők számára is könnyen elsajátítható legyen. A tanfolyam elvégzése ugyanakkor kiegészíti a természetgyógyászati alapismeretek képzés és az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta szakmai képzés indiai kultúráról és jógáról szóló tananyagát.

A képzés ideje 8 hét. Minden héten kedden 16:30 - 19:45-ig tartanak a foglalkozások. A képzés 32 óra online konzultációt tartalmaz, amely Zoom alkalmazás használatával kerül megtartásra. Minden alkalom 3 óra online elméleti és 1 óra online gyakorlati foglalkozásból áll. A képzés időpontjait a képzési naptár tartalmazza.

A gyakorlati foglalkozások aroma használattal támogatott jóga gyakorlatokat, valamint csakrameditációs foglalkozásokat tartalmaznak.

A képzés díja 54.900 forint.

Két további tanfolyamot ajánlunk a témában.
Jógával és ájurvédával az egészségért tanfolyamunk egy alapozó képzés, amelyet javaslunk a csakrák, önismeret és egészség tanfolyamot megelőzően elvégezni. A képzésre itt lehet jelentkezni, díja 54.900 forint.
Ájurvéda és egészségmegőrzés tanfolyamunk lehetőséget biztosít jobban megismerni az ájurvédikus gyógyítás rendszerét és a mindennapi életben használható ismereteket ad át. A képzésre itt lehet jelentkezni, díja 54.900 forint.

A képzés tananyagegységei:
1. Energiatest – a pránamaja kósa részletes megismerése, a nádik és a csakrák (4 óra)
2. Gyökércsakra – múladhára, a biztonság és stabilitás központja (4 óra)
3. Szakrális csakra – szvádhisthána, az alkalmazkodás és a kreativitás központja (4 óra)
4. Napfonat csakra – manipúra, az erő, kitartás és önbecsülés központja (4 óra)
5. Szívcsakra – anáhata, az érzelmek központja (4 óra)
6. Torokcsakra – visuddha, a létezés tere, a kommunikáció központja (4 óra)
7. Harmadik szem csakra – adzsnyá, a bölcsesség központja (4 óra)
8. Koronacsakra – szahaszrára, a spiritualitás központja (4 óra)

A képzés ajánlott tankönyvei:
Meditáció a gyakorlatban - Brahma Kumaris World Spiritual University Magyarország, kiadás éve: 1999, ingyenesen elolvasható: itt,
Pránajáma - szerző: Alexy E., kiadás éve: 1941, ingyenesen elolvasható: itt,
Holisztikus egészség egy jógi szemével - szerző: Szvámi Ráma, kiadás éve: 2020, ára: 2.769 Ft,
Meditáció - szerző: Szvámi Ráma, kiadás éve: 2007, ára: 2.005 Ft,
Csakrameditáció - szerző: Szvámi Szárádananda, kiadás éve: 2018, ára: 2.143 Ft,
Mantra és meditáció - szerző: Szvámí Véda Bháratí, kiadás éve: 2012, ára: 2.368 Ft,
Aromaterápia kezdőknek - szerző: Anne Kennedy, kiadás éve: 2020, ára: 2.736 Ft,
Gyógyító kristályok - szerző: Dr. Csomai Zita, kiadás éve: 2017, ára: 3.590 Ft.

A képzés oktatója:
Szabó Ildikó (bővebb információ)

A képzésre való jelentkezés a képzés díjának a megfizetésével válik érvényessé. A fizetés átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy banki befizetéssel történhet. Határideje a jelentkezéstől számított 3. nap, de legkésőbb a képzést megelőző nap. A jelentkezés elküldésével a képzésen résztvevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket.

A képzéseink online konzultációs foglalkozásain készült videofelvételek a résztvevők számára elérhetőek, visszanézhetők, a képzéseink pedig korlátlan számban ingyenesen ismételhetők öt éven belül. Az ingyenes ismétlés előzetes regisztrációhoz kötött. A tanfolyam a fent leírt kompetenciák fejlesztésére szolgál, viszont munkavállalás céljából használható végzettséget nem ad.

Képzési program:
A képzés megnevezése: csakrák, önismeret és egészség tanfolyam.
A weboldalt üzemelteti: Űrszelvényben Oszlopok Kft.
A képzés felnőttképző szolgáltatója: Űrszelvényben Oszlopok Kft.
A képzés során megszerezhető kompetencia, a képzés célja: a csakrák rendszerének megismerése, valamint csakrameditációs módszerek elsajátítása.
A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei és a képzés célcsoportja: az ÁSZF 4. és 8. pontjai szerint.
A tervezett képzési idő: 8 hét a képzési naptár szerint.
A képzés tananyagegységeinek célja: az adott szakterület szabályrendszerének és módszereinek megismerése és gyakorlása.
A képzés tananyagegységeinek tartalma: a képzés ajánlott irodalma szerinti tartalom.
A tananyagegységek megvalósítása során alkalmazott képzési módszerek és munkaformák: minden esetben online videokonferencia szoftveren keresztül történő konzultáció a szakmai előadást és interaktív elemeket (kérdések és válaszok, valamint kisebb feladatok) váltogató formában, ezen kívül minden alkalommal sor kerül online gyakorlati foglalkozásra is.
A jelentkezők előzetesen megszerzett tudását nem számítjuk be.
A képzésen résztvevők teljesítményét nem értékeljük.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltételei: az ÁSZF 11. pontja szerint.
A maximális csoportlétszám: 25 fő.
A képzési program végrehajtásához szükséges személyi és tárgyi feltételek: az ÁSZF 4. és 6. pontjai szerint.

Jelentkezés a csakrák, önismeret és egészség tanfolyamra


Személyazonosító adatok:

Cím adatok:

Számlázási adatok:

Kapcsolattartási adatok:

Felnőttképzési adatok:

* kötelező kitölteni

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.