Állami vizsgára felkészítő természetgyógyász oktatás

Alapképzések

Képzéseink árlistája itt található.

Egészségügyi alapismeretek online képzés

Legközelebbi képzésünk 
2023. március 13-tól április 10-ig tart. 4 héten keresztül hétfőn, szerdán és pénteken 16-20 óráig tartunk online órákat Zoom alkalmazás használatával.
A képzés díja 64.900 forinttól indul.

Természetgyógyászati alapismeretek online képzés

Legközelebbi képzésünk
2023. május 1-től 29-ig tart. 4 héten keresztül hétfőn, szerdán és pénteken  16-20 óráig tartunk online órákat Zoom alkalmazás használatával.
A képzés díja 69.900 forinttól indul.

Természetgyógyász életmódtábor

Legközelebbi képzésünk
2023. március 21-től 25-ig tart.
1. nap 10-17 óráig, 2-4. nap 8-17 óráig, 5. nap 8-14 óráig tartunk foglalkozásokat bentlakásos életmódtáborban Poroszlón.
A képzés díja 114.900 forinttól indul.

Alapképzés csomag

Legkisebb képzési csomagunk az alapokat foglalja össze. A sikeres alapmodul vizsgákat követően válik lehetővé a szakmai vizsgákra való jelentkezés. A csomag része az egészségügyi és a természetgyógyászati alapismeretek képzés, valamint a természetgyógyász életmódtábor. A csomag díja az életmódtábor időpontja és tematikája függvényében 237.215 forinttól indul.

Bővebben

Személyes élmény a tanulás

  1. Személyes részvétel az online órákon - A legtöbb elméleti képzésünket korszerű formában, online közvetítjük Zoom alkalmazás használatával. Így bárki részt vehet azokon anélkül, hogy a képzés helyszínére kéne utaznia, illetve később is megnézheti az online órákról készült videókat. Viszont aki szeretne ezeken az órákon személyesen is részt venni, annak biztosítjuk ezt a lehetőséget előzetes egyeztetést követően. Minden online közvetített foglalkozásunk élő konzultáció. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk.
  2. Személyes gyakorlati oktatás - Gyakorlati képzéseinket a legtöbb esetben személyes részvétellel tartjuk meg. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így van bőven alkalom a tanultak gyakorlására. Az életmódtáborok ismétlése féláron lehetséges.
  3. Személyre szabott tematika - Akár online, akár személyesen tartjuk a foglalkozást, minden esetben a résztvevők igényei határozzák meg az órák pontos menetét. Az aktuális tematikán belül az egyéni tudásszint, valamint a feltett kérdések alapján történik a téma kifejtése. Kérésre a korábbi tananyagot is felelevenítjük, hogy segítsük a szükséges tudásanyag készség szintre jutását. Igény esetén ingyenes ismétlési lehetőséget biztosítunk, így az utólag felmerülő kérdéseket is van alkalom megvitatni.

Címünk

3388 Poroszló, Rákóczi út 25.

Gyakran ismételt kérdések

További kérdéseim vannak.

image

Hírlevél

Szeretném, ha kapcsolatban maradnánk, feliratkozom a hírlevélre.